De 24Designs Torino eetkamerstoel combineert casual met chic. De stoel is namelijk gemaakt van rotan. Dit geeft het meubel een luchtig en speels uiterlijk. De zwarte kleur geeft de stoel juist een stijlvolle uitstraling. Hierdoor doet de eetkamerstoel het goed bij verschillende interieurstijlen. Bohemian, modern of zelfs een industrieel interieur: deze stoel geeft iedere eetkamer een zomers sfeertje.
Zwarte rotan stoel met armleuningen voor eetkamer of tuin

De 24Designs Torino eetkamerstoel is mooi en multifunctioneel. De stoel kun je namelijk binnenén buiten gebruiken. Schuif de stoel aan de eettafel in de woonkamer of keuken, of gebruik hem op het terras in de tuin. Door het gebruik van rotan is de eetkamerstoel lekker stevig en duurzaam. Dankzij de armleuningen zit de stoel ook nog eens comfortabel, zeker met een kussen in je rug. Verander om de zoveel tijd – bijvoorbeeld per seizoen – van kussen. Zo krijgt de stoel iedere keer een nieuwe

Waar koop je een 24Designs Torino Eetkamerstoel Rotan Zwart?

Je koopt dit product veilig en eenvoudig bij onze partner. Bekijk de 24Designs Torino Eetkamerstoel Rotan Zwart op de website en haal de zomer 365 dagen in huis!