Zak weg in deze heerlijke 24Designs Cocoon Deluxe hangstoel en geniet van een momentje voor jezelf. Deze prachtige 1-persoons hangstoel is een echte eyecatcher in de tuin of in huis. Door het heerlijke kussen en royale zitting is het absoluut geen straf om urenlang te luieren in deze hangstoel van 24Designs. 
1-persoons hangstoel met standaard

De stijlvolle en smaakvolle Cocoon Deluxe hangstoel van 24Designs kenmerkt zich door een luchtig ontwerp met ronde vormen. Door de unieke uitstralingèn de duurzame materialen kun je de hangstoel zowel binnen als buiten neerzetten. Voor ieder wat wils! Het standaard en hetstevige hangsysteemzorgen ervoor dat de Egg Chair stabiel staat. Zo kun je onbezorgd wegzakken in de stoel. 

Wist je dat deze Egg Chair met standaard ook met gemak het hele jaar buitenshuis kan staan? De zitting van de hangstoel is gemaakt van rattan, eenstevig vlechtwerkdat momenteel de trend van

Waar koop je een 24Designs Hangstoel Cocoon Deluxe 1-Persoons Egg Chair Wit?

Je koopt dit product veilig en eenvoudig bij onze partner. Bekijk de 24Designs Hangstoel Cocoon Deluxe 1-Persoons Egg Chair Wit op de website en haal de zomer 365 dagen in huis!