De Vincent Sheppard Wicked loungebank – ontworpen door de Brusselse designer Alain Gilles – is uniek in zijn soort. Het is een moderne en grafische interpretatie van de klassieke rotan meubels. Door het warme, handgeweven rotan te combineren met gepoedercoat staal is het?t perfecte huwelijk tussen vakmanschap enerzijds en een gedurfde, industriële esthetiek anderzijds. Deze multifunctionele loungebank doet het goed in elke ruimte en is zowel verkrijgbaar in een variant voor binnen- als buitenshuis.
Naar ontwerp van Brusselse designer Alain Gilles

De Vincent Sheppard Wicked-collectie is ontworpen door Alain Gilles, een geliefde Belgische ontwerper. Na vijf jaar voor internationale financiële instellingen te hebben gewerkt, zag hij het licht en ging hij terug naar school om industrieel ontwerp te studeren. De opening van zijn eigen ontwerpstudio volgde in 2007 en de rest is geschiedenis. Alain Gilles werkt samen met verschillende internationale merken – waaronder

Waar koop je een Vincent Sheppard Wicked Loungebank?

Je koopt dit product veilig en eenvoudig bij onze partner. Bekijk de Vincent Sheppard Wicked Loungebank op de website en haal de zomer 365 dagen in huis!